Menu

Články

Charitativní akce v Holešově v letech 2010 - 2013

Vyhledávání

Každý může pomáhat

< návrat zpět

Mezinárodní žákovský turnaj v kopané v Holešově

Sezóna halového fotbalu začala pro Dívčí fotbalový klub Holešov dvěma turnaji, které tento oddíl pořádal v Holešově. První z nich se konal v sobotu 28. listopadu: ten den přivítala sportovní hala 1. ZŠ Holešov 8 žákovských týmů ze Zlínského kraje a Slovenska na V. ročníku turnaje O pohár Josefa Smýkala.

Hrálo se systémem každý s každým a ve 12-minutových utkáních se mezi sebou střetly postupně všechny celky. K vidění byly velmi pěkné kolektivní i individuální výkony děvčat a chlapců, úroveň všech zúčastněných týmů byla velmi vyrovnaná, a tak se o konečné umístění bojovalo až do posledního hvizdu píšťalky. Soutěžení mladých sportovců doprovázela velmi korektní a přátelská atmosféra a nadšené fandění přihlížejících rodičů a fanoušků se neslo halou při každém zápase. Vítězství si po dvou letech odvezl celek Ratiboře, jedna z cen za nejlepší individuální výkon zůstala i domácímu týmu, který nakonec obsadil čtvrté místo.

Za bezchybnou organizaci a hladký průběh turnaje si zaslouží velké poděkování Veronika Víznerová, Kája Kozlanská a Míša Fojtová za práci u časomíry, všichni tři rozhodčí a dále tým organizátorů v čele s Vladimírem Ságnerem. Občerstvení pro všechny zúčastněné skvěle zajistila restaurace Starý pivovar, ovocnou svačinu hráčům poskytla firma Wastex – oběma srdečně děkuji. Finanční podporu této akci poskytli Zlínský kraj, Město Holešov, Olympia o.s., Každý může pomáhat z.s., Krajská rada AŠSK ČR Zlínského kraje, Okresní fotbalový svaz, Nadace Synot a pořádající DFK Holešov. Všem účastníkům děkuji za skvělou sportovní atmosféru a těším se na další ročník!

Mgr. Svatava Ságnerová

 

Výsledky:

1. Sokol Ratiboř 5 1 1 16 15:4
2. FK Slovan Dusľo Šaľa (SR) 4 2 1 14 7:2
3. TJ Prusinovice 4 1 2 13 11:4
4. DFK Holešov 3 2 2 11 5:6
5. TJ Kovo Beluša (SR) 2 4 1 10 4:6
6. TJ Skaštice 2 2 3 8 6:8
7. TJ Loukov 0 3 4 3 1:9
8. SK Rusava 0 1 6 1 0:10

Nejlepší brankářka: Monika Bediová (Šaľa)

Nejlepší střelec: Marek Pumprla (Prusinovice)

Nejlepší hráč: Břetislav Hruška (DFK Holešov)


Strana:  1 2 3   další »
Strana:  1 2 3   další »